KOZMETIČKI STUDIO PALMA

Akcija za jul mesec!! Feniranje svih dužina 400 RSD

NAŠE USLUGE

U klimatizovanom, prijatnom i pozitivnom ambijentu pronaćićete sve ono što vam je potrebno. Pružamo kompletan tretman lica, tela i frizure u skladu sa najnovijim trendovima i jako nam je važno da pratimo te trendove i da se obučavamo za primenjivanje najnovijih tehnika.

NADOGRADNJA NOKTIJU

Izlivanje noktiju je tehnika promene dužine i oblika prirodnog nokta, koja je danas široko rasprostranjena. Zastupljena je u svim kozmetičkim i mnogim frizerskim salonima.

PEDIKIR

Pedikir, kao sastavni deo higijene svakog čoveka, potrebno je uraditi bar jednom mesečno, radi se tako što se u sterilisanoj kadici napravi rastvor soli sa antimikoznim i antiseptičkim....

MANIKIR

Manikir je sastavni deo higijene čoveka, podrazumeva negu ruku i noktiju. Kao i lice, ruke su prve na šta obratimo pažnju, kako kod sebe tako i kod drugih.

DEPILACIJE

Depilacija predstavlja postupak uklanjanja neželjenih dlačica na najfiniji način. Večita borba sa neželjenim dlakama postala je deo svakodnevne nege.

PROFESIONALNO ŠMINKANJE

Profesionalno šminkanje – rezervišete sebi izgled sa crvenog tepiha za koktel, izlazak, važan poslovni sastanak ili bilo koju drugu specijalnu priliku.

SOLARIJUM

Solarijum je aparat za sunčanje koji koristi UV zrake, kako bi koža postala tamnija. Opremljen je svetlosnim lampama koje oslobađaju koncentrovane veštačke UV zrake.

NADOGRADNJA TREPAVICA

Dugačke i guste trepavice uvek izazivaju divljenje. Ipak, drage dame, nemojte biti zavidne, jer dugačke trepavice nisu uvek dar prirode niti rezultat kvalitetne maskare.


Izrada sajta Creative Web, dizajn Danijela Knežević
Sva prava zadržana . Studio Palma © . 2020 .