KOZMETIČKI STUDIO PALMA

Akcija za jul mesec!! Feniranje svih dužina 400 RSD

STUDIO PALMA

"Studio Palma" predstavlja mesto gde će sve vaše želje i zahtevi biti ispunjeni uz najviši nivo usluge i kvaliteta. Naša misija je od samog starta vaša udobnost, komfor i zadovoljstvo. Salon "Studio Palma" posluje od 1996 god. i svojim dugogodišnjim iskustvom, stručnošću i brizi o svojim mušterijama stekli smo veliki broj stalnih klijenata.

Studio za nokte Palma je prava adresa za sve dame koje žele profesionalan tretman i sređivanje noktiju za sve prilike. U prijatnom i opuštenom ambijentu našeg salona možete uživati u vrhunskom tretmanu za nokte, uz upotrebu najkvalitetnijih proizvoda.
Svaka pripadnica nežnijeg pola treba da se trudi da joj nokti na nogama i rukama uvek izgledaju uredno i negovano, a mi smo tu da vam svaku želju ispunimo.
Kreatorka i vlasnica "Studija Palma "Danijela Kneževic ovaj posao radi sa puno ljubavi punih 20 godina. Jedna je od retkih koja ima sertifikat "FIRMA OD POVERENJA" i time je zauzela mesto dobre reputacije u Beogradu pa i šire. Stalno osluškuje svoje klijente i u njima pronalazi inspiraciju za dalje napredovanje u poslu. Punih 20 godina ima odličnu reputaciju i doslednost u radu, korektnu saradnju sa klijentima i poslovnim saradnicima. Danijela Knežević poseduje preko 50 sertifikata za nokte, pedikir, masaže, šminkanje kao i za kozmetičarske usluge. Kada poželite da ukrasite nokte za neku specijalnu priliku, naš profesionalni stilista noktiju Danijela Knežević nudi širok asortiman oslikavanja i ulepšavanja noktiju. Takođe, poseduje redak sertifikat za 3D ukrašavanje. Pored redovnih klijenata u studiju Palma dolazi impozantan broj poznatih ličnosti iz različitih sfera od politike do pevača, glumaca, koji su nam ukazali poverenje I potvrdili kvalitet naših usluga jer vaše zadovoljstvo je i naše. Danijela Knežević je rado viđena i na raznim televizijama gde nesebično podeli savete i najnovije trendove sa gledaocima sirom Srbije, regiona i inostranstva.

Kako bi vaši nokti na rukama i nogama uvek bili lepi i negovani, studio za nokte Palma nudi vam sledeće usluge:
- klasičan manikir
- gel lak na prirodnim noktima-trajno lakiranje-ojačavanje noktiju
- nadogradnja noktiju
- Pedikir esteski
- Pedikir medicinski
- Izlivanje noktiju gelom
- Izlivanje noktiju akrilom
- Protetika/nadogradnja noktiju na nogama (izlivanje) kada je problem estetski vidljiv-nokat ne raste ili je oštećen
- Izlivanje formi (Stiletto, Bridge, Edge, Ruski badem)

Sa željom da našim klijentima pružimo visokokvalitetnu uslugu opredelili smo se isključivo za upotrebu kvalitetnih proizvoda. Raznovrsnim proizvodima za negu i ojačavanje noktiju, izgledaćete zadovoljno i srećno, jer naš cilj je savršen spoj kvaliteta i sigurnosti. Za savršen izgled vaših noktiju svakog dana preporučujemo klasičan manikir tretman koji obuhvata sređivanje zanoktica i ispravno oblikovanje noktiju u željeni oblik. Pored klasične obrade noktiju, u našem studiju možete se prepustiti uživanju u spa manikiru koji rezultira savršeno oblikovanim noktima i baršunasto nežnom kožom ruku.
Ako niste zadovoljni izgledom i dužinom vaših noktiju, studio za nokte Palma nudi napredne tehnike ulepšavanja noktiju: nadogradnja, izlivanje i ojačavanje noktiju, kao i gel lak na prirodnim noktima. U našem radu koristimo gelove koji su poznati po svojoj postojanosti, kvalitetu i velikom izboru boja koje su uvek u trendu.
Posebno naglašavamo da se tokom svih navedenih tretmana u našem studiju poštuju visoki higijenski standardi i procedure, uz upotrebu sterilisanih instrumenata.

Profesionalno šminkanje (scenske, dnevne večernje, maturske, za venčanja), manikir i pedikir, u skladu sa najnovijim trendovima i jako nam je važno da pratimo te trendove, i da se obučavamo za primenjivanje najnovijih tehnika. Pružamo usluge depilacija za žene, kao i muške depilacije.
Posedujemo vrhunski stajaći solarijum koji ujedno ima i power plate, čokoladne lampe turbo maksimum je 12min.
Stručni seminari, sajmovi i inovacije su deo konstantnog usavršavanja našeg osoblja.
Profesionalna usluga i pristupačne cene, pravi su razlog da posetite naš salon.

Svaka dama koja drži do sebi ima negovane ruke i nokte. Mudro izaberite za sebe najbolje - ukoliko već niste, ukoliko jeste - uživajte i u svojim noktima i u ćaskanju i smejanju pri odlasku na nokte, jer vrlo često baš tako nastaju divna prijateljstva.

Izrada sajta Creative Web, dizajn Danijela Knežević
Sva prava zadržana . Studio Palma © . 2020 .